Xbox exkluzivita Below vychádza budúci týždeň!

Below
Nie jedna, ale hneď dve očakávané exkluzivity dorazia v najbližších dňoch na Xbox One. Už tento týždeň si budeme môcť poprvýkrát zahrať multiplayerový survival Ashen od štúdia Aurora44. Budúci týždeň si potom konečne zahráme izometrický dungeon Below.

Ide o vôbec najstaršiu doposiaľ nevydanú Xbox exkluzivitu. Below bol totiž ohlásený po boku Xbox One v roku 2013 a na jeho vydanie sme čakali neuveriteľných päť rokov. Dôvodov bolo viacero, mimo iného snaha prerobiť systém procedurálne generovaných jaskyní a dungeonov tak, aby dávali zmysel a aby hra bola perfektne vyvážená. A tiež to, že vývoj hry bol od roku 2016 pozastavený kvôli vývoji projektu pre Cartoon Network. Na hre sa ale konečne pracuje od začiatku tohto roka.

V rogue-like titule s procedurálne generovaným svetom budú mať hráči len jeden život a preto si budú musieť dať záležať na tom, ako postupujú ďalej. Kvôli nutnosti prežiť ponúka Below aj komplexné mechanizmy craftingu a varenia, ako aj inventár a lootovanie mŕtvol nepriateľov, s ktorými budete musieť bojovať. Platí však, že čím lepšie hráč hru pozná, tým ďalej sa dostane a preto je možné, že sa ju podarí dokončiť najskôr na druhý pokus. Below beží v 4K 60fps na Xbox One X a má sľúbenú podporu pre Xbox Play Anywhere. Taktiež vyjde na Steam.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. SoulCaliber píše:

    Veľmi ma táto správa potesila ?
    Nice ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *