LucidSound LS15X si prejde zmenami, vyjde neskôr

LucidSound LS15X
Zrejme najočakávanejší Xbox headset LucidSound LS15X si prejde ďalšími zmenami. A tie sa odrazia aj na ďalšom oddialení vydania.

Vydanie headsetu LS15X bolo totiž po novom posunuté na september/září 2019. Firma sa ale pokúsi zabezpečiť skoršie vydanie a dokončenie všetkých zmien. Konkrétne došlo k trom zásadným zmenám.

V prvom rade dôjde k pridaniu Bluetooth antény. Znamená to, že headset bude kompatibilný nielen s Xbox konzolou, ale aj s mobilmi alebo počítačmi. Taktiež došlo k úprave dizajnu, aby boli slúchadlá ešte menšie a ľahšie a teda pohodlnejšie na dlhodobé používanie. Nakoniec v súvislosti s týmito zmenami došlo aj k pridaniu Xbox Donglu. Dôvodom je, že v rámci snahy znížiť váhu zariadenia sa z technológie Xbox Wireless prešlo na tradičnejší systém pripojenia „USB antény“ do konzoly alebo počítača.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    Tak u nás LS35X sa nedajú ani doviesť, nieto kúpiť, amazon a spol sú zablokovaný. A to sme ČR-SR kurva v EÚ stále separovaný!!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *