Trials Rising ponúkne cross-platform funkcie a mikrotransakcie

Aj keď to nebude priamo cross-play, Trials Rising ponúkne cross-platform funkcionalitu naprieč Xbox One, PS4 a ďalšími zariadeniami.

Funkcionalitu bude stelesňovať editor tratí a hráči tak budú môcť zdieľať svoje výtvory naozaj so všetkými hráčmi na Xbox One, PS4, PC a Switchi. Konzola od Nintenda však môže ťahať za kratší koniec, Ubisoft dodáva, že zdieľané trate budú fungovať na jednotlivých zariadeniach iba za predpokladu, že neznížia plynulosť hry na tej-ktorej platforme. „Napríklad PC trate nemusia fungovať skvelo na Switchi,“ uvádza Ubi. Rovnako tak budú cross-platformovo dostupné tabuľky a štatistiky.

Jedna vec, ktorá v hre absentuje, je však cross-play. PvP multiplayeru medzi platformami sa preto nedočkáme. Čoho sa ale dočkajú všetky platformy, sú mikrotransakcie. Slúžiť budú na získavanie lootboxov zvaných Gear Crates. Ich obsahom budú len kozmetické itemy ako skiny, outfity, polepy alebo pózy jazdcov. Platí pritom, že hráč dostane nový Gear Crate s každým levelom a ak sa mu obsah nepáči, môže ho za in-game peniaze vymeniť za iný Gear Crate.

via Eurogamer (#2)

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    to ma zaujíma, ako sa spojím do párty s kamarátom, čo to bude hrať na ps4 a ja na xboxone.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *