Trials Rising približuje plány po vydaní

Znie to neuveriteľne, ale už druhý mesiac roku je jedným z najbohatších, pokiaľ ide o vydávanie nových hier. Čaká nás Anthem, Crackdown, DiRT Rally, Far Cry, Jump Force, Metro a dokonca aj Trials Rising.

Najnovší prírastok obľúbenej závodnej arkády od Ubisoftu práve priblížil svoje post-launch plány, ktoré sú – ako inak – bohaté. Po vzore ostatných hier aj Trials ponúknu sezóny a špeciálne eventy, v rámci ktorých budú k dispozícii rôzne trate, závodníci aj vozidlá a v neposlednom rade aj možnosti customizácie (skiny).

Navrch toho celého môžeme čakať štyri veľké DLC balíčky, ktoré budú k dispozícii buď na samostatné zakúpenie, alebo pomocou Expansion Passu, ktorý vychádza spolu s hrou.

  • Expansion I – Sixty Six – Prvá expanzia prinesie do hry eventy inšpirované slávnou Route 66. Balíček ponúkne nové závody, kontrakty a nové itemy inšpirované americkým futbalom. Zahŕňa to napríklad futbalovú prilbu, tričko alebo nohavice, ktoré sú inšpirované týmto americkým športom.
  • Expansion II – Crash & Sunburn – Druhá veľká expanzia nám umožní obdivovať krásy južnej hemisféry. Navštívime tak zamrznutú Antarktídu či džungle v Peru s dvomi novými motorkami. Expanzia tiež sľubuje nové spôsoby hrania, výzvy a aj nový „dobrodružný“ outfit pre motorkára.
  • Stuntman Rider Pack – Tento balíček prinesie do hry kostým Stuntmana a novú retro motorku.
  • Samurai Item Pack – Sada prinesie nové customizačné doplnky inšpirované japonskou kultúrou a najmä slávnymi bojovníkmi.

Trials Rising tiež ponúkne loot boxy, ktorých obsah sa môže opakovať. Ubisoft ale vraví, že duplicitné itemy možno použiť iným spôsobom. Hra vychádza 26. februára/února na Xbox One, Nintendo Switch, PC a PS4.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *