Battlefield V dostane budúci týždeň co-op režim Combined Arms

Battlefield V

Napriek nespokojnosti s predajmi EA a DICE oznámili, že Battlefield V dostane budúci týždeň ďalší bezplatný obsah.

Premiéru v Battlefield V tentoraz zažije co-op režim Combined Arms. Tu sa spolu s tromi ďalšími hráčmi pokúsite prežiť na neľútostných bojiskách 2. svetovej vojny. Konkrétne si to vyskúšate na štyroch mapách, ktoré do hry pribudnú ako súčasť režimu: Market Sweep, Desert Declarations, Bricks and Mortars a Beidgehead Blockade.

V princípe to ale vyzerá, že ide o mapy, ktoré sa odohrávajú na už známych lokalitách, ktoré sme zažili už skôr. Čo sa hry týka, Tides of War sa zatiaľ do nových regiónov neposúvajú a rovnako nepridávajú ani nové frakcie. Sú to teda naďalej boje medzi spojencami/britmi a nacistami. Nové regióny by sa mohli pridať do Battlefieldu V až v neskoršej časti roka. Teda, ak dovtedy EA neoznámi ukončenie obsahovej podpory, ako to spravila už pri iných hrách.

Budúci mesiac do hry pre zmenu pribudne battle royale režim Firestorm, v ktorom budú hráči bojovať v tímoch o prežitie na postupne sa zmenšujúcej mape. Otázna je však jeho popularita: bezplatný Apex Legends, ktorý vyšiel minulý týždeň pre Xbox One a ďalšie platformy, za 72 hodín získal viac ako 10 miliónov hráčov. Oproti tomu si Battlefield pred Vianocami kúpilo len 7 miliónov hráčov.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *