Crackdown 3 približuje chystané updaty a prináša nový obsah

Crackdown 3 Horizontal

Crackdown 3 po dlhých rokoch vyšiel a aj keď v recenziách nezískal najvyššie hodnotenie, stále ho môžeme hodnotiť ako zábavnú hru. Dokonca, minulý týždeň šlo o najhranejšiu platenú hru a zároveň tretiu najhranejšiu Xbox hru hneď po Fortnite a Apex Legends.

Tvorcovia však neplánujú spať na vavrínoch a v novom vývojárskom denníku potvrdili svoje plány na najbližšie týždne. V súčasnosti sa plánujú zamerať na celkom päť bodov spojených s feedbackom, ako aj s víziou vydavateľa – Microsoftu. V prvom rade sa chystá aktualizácia, ktorá prinesie podporu pre Xbox Live Party a teda možnosť hrania režimu Wrecking Zone s kamarátmi. Režim vyšiel bez tejto možnosti, čo sa nezaobišlo bez kritiky, ale vývojári pohotovo zareagovali na to, že takáto funkcia je v pláne. Zodpovednosť za túto aktualizáciu prinesie tím Elbow Rocket v spolupráci s Microsoftom a očakáva sa, že update vyjde v priebehu 2-3 týždňov.

Ďalšie dve veci sa týkajú kampane. Už tento týždeň by sme mohli čakať opravenú funkciu ukladania kampane pri hraní v co-ope. Podľa vývojárov to spôsoboval jeden bug, ktorý už bol opravený a aktualizácia vyjde ešte pred 25. februárom/únorom. Ďalej je v príprave možnosť odomknutia frameratu pri hraní v co-ope na počítačoch. Tam je dnes framerate uzamknutý na 30fps aj napriek tomu, že singleplayer môže bežať vyššie. Jedná sa však o záležitosť na dlhšie a prioritou je, aby co-op s odomknutým snímkovaním nemal negatívny vplyv na spoluhráča.

Štúdio sa tiež poďakovalo tisícom hráčov za to, že si hru počas víkendu zahrali. Znamená to, že len cez víkend bolo zachytených vyše 30 bugov, ktoré sa podarilo fixnúť a zmeny sa prejavia už v najbližšej aktualizácii. Sledovanie bugov však týmto nekončí – bude sa pokračovať ďalej. Poslednou novinkou hry je Bonus Content Pack, ktorý obsahuje tri nové itemy do kampane. V prvom rade je to raketomet strieľajúci výbušné kačičky – Quackhammer Launcher. Ďalej to je nové vozidlo Linebacker a napokon aj nový skin pre Terryho Crewsa, Commander Jaxon Ultimate Suit. Tento skin mu zároveň pridá 10% rýchlostný boost. Balíček je dostupný už teraz na stiahnutie.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *