Turtle Rock Studios predstavujú Back 4 Blood

Left 4 Dead

Turtle Rock Studios sú späť a po nie príliš vydarenom Evolve prichádzajú s hrou, pri ktorej nás prepadá nostalgia. Ich najnovší titul nesie meno Back 4 Blood a tak nejak nadväzuje na známu sériu, z ktorej Valve vydalo – ako inak – len dve časti.

Novinka má toho veľa spoločného s Left 4 Dead. Opäť ide o first-person kooperačnú strieľačku, v ktorej budú hráči vraždiť hordy zombíkov. Konieckoncov, sami vývojári priznávajú, že nová hra predstavuje návrat k ich starej tvorbe:

Vraciame sa k žánru, ktorý sa zrodil v našom štúdiu, a teraz ho vylepšíme ďalšími 10 rokmi skúseností a nápadmi o zombíkoch, ktoré sa nám za tie roky objavili v hlavách.

Chris Ashton, zakladateľ Turtle Rock Studios

Samotná hra je podľa tvorcov vlastne priamym nástupcom k sérii Left 4 Dead a hráči majú očakávať dosť podobný gameplay štýl. Vývojári však dodávajú, že Back 4 Blood predstavuje novú originálnu značku, ktorá má oproti Left 4 Dead ešte kopu nového obsahu. Má ho byť dokonca toľko, že to hru robí jedinečnou. Vydavateľom je Warner Bros. Interactive, ktorý sa postará o vydanie na PC, Xbox One a PlayStation 4. Štúdio však nevylučuje ani príchod na iné platformy.

via Eurogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *