Deals with Gold potešia najmä fanúšikov indie hier

Deals with Gold

Tohtotýždňové zľavy Deals with Gold potešia predovšetkým fanúšikov nezávislej tvorby. Natrafíte tu napríklad na decentnú adventúru Adam’s Venture: Origins či gangsterku Alekhine’s Gun.

Medzi zľavami však natrafíme aj na stratégiu Aven Colony, ktorá len prednedávnom opustila Game Pass. Zľavy tiež zahŕňajú konkurenciu Steepu, Infinite Air with Mark McMorris a taktiež si môžete dopriať kvalitnú porciu zábavy až pre štyroch hráčov, Overcooked. V akcii je prvý diel, druhý je dostupný za klasickú sumu. Zážitok to však nijak zásadne neovplyvní. Snáď len, ak by ste mali Nintendo Switch, kde má Overcooked 2 lepšiu optimalizáciu oproti prvej časti.

Fanúšikov plošinoviek možno zaujme Giana Sisters: Twisted Dreams, ktorá to dotiahla do nášho zoznamu Top 5 plošinoviek. A pokiaľ máte chuť zahrať sa na boha, potom môžete vyskúšať Reus. Ešte by som možno vyzdvihol The Grand Tour Game, ktorá je teraz tiež v zľave a dostáva nový bláznivý obsah každý týždeň zadarmo. Za špecialitu tiež môžeme pokladať pokojnú adventúru s vizuálnym motívom Zeldy, Yonder.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *