Ponuku Xbox Game Pass už v polovici mája opustí 6 hier, 8 nových však pribudne

8 hier pribudlo, 6 hier ubudne.

Ponuka služby Xbox Game Pass sa v najbližších týždňoch obmení. Na samom začiatku mesiaca došlo k pridaniu 8 nových hier do ponuky služby. Práve dnes do ponuky pribúda Wargroove a Wolfenstein II: The New Colossus. Už budúci štvrtok, 9. mája/května pribudnú hry Black Desert Online, Surviving Mars a Tacoma. O deň neskôr, v piatok 10.5., pribudne zas hra For The King a napokon, 16. mája/května do Game Passu pribudnú hry LEGO Batman 3: Beyond Gotham a The Surge.

Microsoft však oznámil, že z ponuky už 15. mája/května ubudne 6 hier. Tie zahŕňajú dvojicu hier pre Xbox One a štyri hry pre Xbox 360, hrateľné aj na Xbox One cez spätnú kompatibilitu. Konkrétne pôjde o tituly Mega Man Legacy Collection, MotoGP 17, Comic Jumper, Ms. Splosion Man a Star Wars: The Force Unleashed a The Force Unleashed II.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *