Keď neprší, aspoň kvapká: Simulátor kamiónov Truck Driver mieri na Xbox

Mnohí hráči by istotne prijali možnosť zahrať si Euro Truck Simulator 2 na Xboxe či na PS4. No keď neprší, aspoň kvapká a zatiaľ čo SCS Software o možnom vydaní ETS na konzoly nehovoria, SOEDESCO oznámilo vydanie Truck Driver hry pre konzoly.

V novom traileri môžeme vidieť, že SOEDESCO si dalo na vývoji hry záležať a od prvého oznámenia vylepšilo grafiku. Zároveň máme možnosť vidieť mapu hry, ktorá bude veľká a hráči tak nebudú mať dôvod báť sa, že by hra bola čoskoro stereotypná. Samotné vydanie hry je naplánované na konzoly Xbox One a PS4 vo fyzickej aj digitálnej podobe 19. septembra/září 2019, zatiaľ čo PC hráči sa dočkajú vydania až 11. novembra/listopadu.

V hre Truck Driver zdedíte po svojom strýkovi kamión a rozhodnete sa ísť do nového mesta. V ňom si plnením úloh budete zlepšovať vzťahy so svojimi susedmi a obyvateľmi mestečka, podobne ako tomu je napríklad v Stardew Valley. Budete tak plniť rôzne typy úloh a prevážať rôzny tovar: raz prevážate sudy s tekutinami, inokedy drevo, a inokedy zas musíte bez poškodenia prepraviť obrovskú mramorovú sochu. Napokon, nebude chýbať ani customizácia.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *