Sniper: Ghost Warrior Contracts sľubuje zábavu aj napriek nižším ambíciám

Sniper: Ghost Warrior Contracts

Po problémoch so Sniper: Ghost Warrior 3 sa poľské štúdio CI Games rozhodlo utlmiť svoje ambície a rozhodlo sa zamerať na menšie projekty, čo malo ovplyvniť aj soulsovku Lords of the Fallen 2.

Že to však CI Games myslia so zmenšenou škálou svojich projektov vážne, dosvedčuje oznámenie chystanej sniperskej akcie Sniper: Ghost Warrior Contracts. Tá totiž z prvého traileru vyzerá, že upúšťa od otvorených svetov a prestupuje na model, ktorý sme videli napríklad v mobilnom Hitman: Sniper Challenge alebo ako bonusový režim v Hitman 2.

V Sniper: Ghost Warrior Contracts totiž hráte za nájomného zabijaka, ktorý má k dispozícii stovky riešení, ako eliminovať početné ciele na Sibíri. Rozsiahlosť regiónu dáva hráčom možnosť zažiť zasnežené hory, husté lesy aj tajné základne ukryté pod kopcami. Pritom si však hráči musia dávať pozor na rivalov, ktorí nemajú problém prerušiť vaše plány a donútia vás tak v reálnom čase premýšľať nad ďalšími krokmi.

Misie majú otvorené konce, čo dáva hráčom možnosť si ich zopakovať a splniť pritom vždy rôzne úlohy, za čo budú odmenení peniazmi potrebnými na upgrade zbrane a postavy. Samozrejme platí, že čím taktickejšie hráte a čím nenápadnejšie zabíjate, tým väčšiu odmenu získate. A samozrejme netreba zabúdať na tzv. Enhanced Scope Mode.

Nanešťastie, hra zatiaľ nemá dátum vydania ani cenu. Za určitých podmienok by však mohlo ísť predsa len o zábavnú záležitosť.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *