New Super Lucky’s Tale vychádza na Nintendo Switch

Super Lucky's Tale

Ďalšia hra, ďalšia platforma. Roztomilý lišiak Lucky vyšiel najprv na virtuálnu realitu v dobrodružstve Lucky’s Tale, len aby odtiaľ neskôr prešiel na klasické displeje v podobe Xbox exkluzivity Super Lucky’s Tale.

Tá nás potešila slovenskými titulkami a dvojicou lacných DLC, ktoré sa postarali o predĺženie zábavy so sadou nových levelov. Že bude značka niekedy pokračovať, sme tak nejak čakali. Nečakali sme ale, že New Super Lucky’s Tale zamieri tento rok exkluzívne na Nintendo Switch. Vývojári vravia, že ide v poradí už o druhý kompletný remake plošinovky, keďže prvý sme dostali práve na Xbox. Znamená to, že hráči na Switchi by sa mohli dočkať celkom nového príbehu aj levelov, vďaka čomu by mohla hra stáť za opätovnú kúpu.

Otáznik nakoniec visí nad tým, či hra vyjde na Switch iba ako časová exkluzivita alebo ako trvalá. Faktom totiž je, že kým niektoré hry ostávajú výhradne na tejto platforme, niektoré, ako napríklad Octopath Traveller, sa dočkali neskôr vydania na iné platformy (v tomto prípade PC).

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    U téhle hopsačky jsem vydržel docela dlouho, ale kupovat na Switch…to ne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *