NBA 2K19 zobrazuje reklamy, ale dáva to zmysel

NBA 2K19

Hráči NBA 2K19 ostali cez víkend ako obarení, keď sa im počas načítavania zápasu v hre začali nečakane zobrazovať reklamy.

Navyše, kvôli hráčovi, ktorý informáciu ako prvý vypustil do sveta, sa rozšírila dezinformácia, že reklamy vraj nie je možné vypnúť a tak pri načítavaní zápasu alebo počas reklamnej prestávky počas zápasu budete musieť strpieť pohľad napríklad na seriál Snowfall.

V skutočnosti sa však reklamy dajú vypnúť v nastaveniach hry. Je však preto treba obetovať 2K TV, teda systém hernej televízie, ktorá nielen pri načítavaní, ale aj počas hrania zobrazuje hráčom tipy, liveblogy a iné aktuality zo sveta NBA 2K. Táto však funguje len v angličtine, bez českých alebo slovenských titulkov.

Zobrazovanie reklám však dáva celkom logický zmysel. Nie je to totiž tak dávno, čo sme informovali o tom, že vydavateľ 2K Sports si musel predĺžiť licenciu na šport po dobu 7 rokov. Obnovenie licencie, bez ktorej by ďalšie diely NBA 2K ani nemohli vznikať, stáli 1,1 miliardy amerických dolárov. Použité pritom boli nielen zdroje vydavateľa a koncernu Take-Two, ale tiež peniaze investorov, ktorí chcú samozrejme svoj podiel späť.

Nutno však dodať, že nie každý má v tejto otázke rovnaký názor a tak ako väčšina internetu je proti, tak aj v našej redakcii sa v názoroch k tejto záležitosti rozchádzame. A áno, chápem, že prítomnosť reklám počas hrania 75-eurovej hry nemusí byť každému zrovna košér, ak majú zdržovať zápas.

via Reddit

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *