EA Sports až dnes potvrdila NBA Live 20

NBA Live 19

Aj keď majú EA Sports nespochybniteľnú dominanciu vo svete športových videohier, v rodine titulov ako FIFA, NHL alebo Madden NFL sa nájde jedna čierna ovca: NBA Live.

Basketbalová séria NBA Live je v zvláštnej pozícii. EA v minulosti zrušila viaceré ročníky vrátane NBA Live 17, ktoré bolo najprv odložené na začiatok roka 2017, no s blížiacim sa vydaním NBA Live 18 už nedávalo zmysel. S tohtoročným dielom to tiež vyzerá zvláštne. Kým 2K Games už dávno oznámili všetko potrebné k NBA 2K20, EA doteraz mlčala o svojej hre – NBA Live 20.

Zmenilo sa to až s nočným oznámením finančných výsledkov, kedy EA potvrdila informácie hneď o troch chystaných hrách. EA potvrdila, že predstavenie nového Need for Speed a Plants vs. Zombies (Garden Warfare 3?) je naplánované na Gamescom. Rovnako však potvrdila NBA Live 20, ktoré nevyjde pred sezónou, ale už počas nej, v čase od 1. októbra/října do 31. decembra/prosince. Spoločnsoť tiež potvrdila, že s novým ročníkom zvolila iný prístup.

via Kotaku

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *