Ori and the Blind Forest bude podporovať Xbox Live achievementy na Nintende Switch

Ori and the Blind Forest

Microsoft a Nintendo na Gamescome oznámili vydanie ďalšieho Xbox titulu na Switch: Ori and the Blind Forest. Na hybridnú konzolu sa hra dostane už 27. septembra/září.

Veľtrh Gamescom nás navyše presvedčil, že takýto štýl hier sa na cesty naozaj hodí. Vyskúšať sme si ho totiž mohli aj na telefónoch vďaka streamovacej službe Project xCloud, ktorá sa dala testovať priamo na mieste a ponúkala viacero hier na výber. Okrem Oriho to bola napríklad Forza Horizon 4, ReCore alebo Super Lucky’s Tale. Ori and the Blind Forest bol však jednou z tých, ktoré mali najmenší lag a na naše povely reagovali okamžite.

To isté môžeme samozrejme čakať aj od Nintendo Switch verzie, kde Ori pobeží natívne, bez nutnosti streamovania. Čo však xboxerov poteší viac, je integrácia Xbox Live platformy do hry. Zároveň to znamená, že Ori na Switchi ponúkne achievementy. Menej radostnou správou je, že pôjde zrejme o rovnaký zoznam ako na Xboxe, a zrejme sa teda vráti aj achievement Immortal. Na jeho odomknutie musíte prejsť hru bez toho, aby ste zomreli – a nie, načítať save nepomôže.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. Rado píše:

    načo? na xcloud ajch ok, ale na switch blbosť.

  2. StriderCZ píše:

    Ori mi bohatě stačí na Xboxu. mám rád plošinovky, ale když jsem uvažoval nad tím, proč mne neskutečně baví GDS, Turrican, tak je to z velké části proto, že byly dělány na digitální joystiky. Proto ovládání bylo přesné a neměl jsem při hraní pocit , že můj hrdina klouže po každém povrchu jako po ledu. Dost mi při nových hopsačkách vadí, že vím co chci udělat,ale stále kloužu, kloužu a kvůli „blbému“ ovládání umírám.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *