Scenáristi Batman: Arkham Knight pracujú na novom Fable

Fable

Nové Fable z dielne Playground Games je tak nejak otvoreným tajomstvom. Vie sa, že štúdio pracuje na novej open-worldovej RPG, kvôli ktorej si otvorilo úplne nové kancelárie a začalo agresívne naberať posily, ktoré pomôžu štúdiu realizovať túto víziu.

Oficiálne však nebolo potvrdené, že štúdio pracuje na Fable, ale viaceré zdroje a správy naznačujú, že tomu tak skutočne bude. Fámu potvrdili aj bývalí pracovníci zatvoreného štúdia Lionhead, ktoré Microsoft zatvoril v roku 2016 a s ním aj zrušil Fable Legends. K možnosti vývoja rebootu Fable, respektíve Fable 4, sa teraz vyjadril server VGC.

Ten vraví, že Playground Games v posledných mesiacoch a týždňoch najali troch bývalých scenáristov Batman: Arkham Knight. Medzi tými, ktorí prešli pod Xbox Game Studios, sú bývalí senior scenáristi dialógov Kim MacAskill a Craig Owens. Ten však svoju rolu pozmení a bude mať na starosti scenár vizuálu, teda cutscén a in-game udalostí. Do Playground Games tiež vstúpil Martin Lancaster, niekdajší vrchný scenárista Batmana. Teraz bude v roli šéfa naratívu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *