X019: Hviezdou večera bude Xbox Game Pass

X019 London

Renomovaný analytik Daniel Ahmad, známy pod prezývkou ZhugeEX, sa na Twitteri rozpísal o tom, čo môžeme očakávať od večernej X019 konferencie.

Tú si budeme môcť vychutnať naživo v relácii Inside Xbox, o ktorej Microsoft už teraz hovorí, že bude doposiaľ najväčšou, ktorú odvysielali. Otázne však je, čo tam uvidíme. Microsoft už naznačil, že uvidíme novinky ohľadom Sea of Thieves či Project xCloud.

Napokon všetci teasujú novinky o Age of Empires 4, ktoré bolo ohlásené pred dvomi rokmi na Gamescome, a odvtedy sme o ňom nič nepočuli. Len pripomeniem, že AoE4 bude mať na starosti Relic Entertainment, štúdio, ktoré stojí napríklad za hrami Company of Heroes či Warhammer 40,000: Dawn of War. Dnes večer by sme tak mohli konečne vidieť z nového pokračovania viac. Do vydania však zrejme ešte bude mať ďaleko, ale to nevadí – čas nám pomôže skrátiť Age of Empires II: Definitive Edition, ktoré je teraz dostupné na stiahnutie cez Game Pass pre PC.

Analytik na svojom Twitteri vraví, že hviezdou večera bude Xbox Game Pass. Microsoft totiž chystá oznámiť viacero hier, ktoré pribudnú nielen do služby, ale dokonca zamieria poprvýkrát na Xbox One. Vraví tiež, že pre hráčov, ktorým sa cnie za exkluzivitami, bude večerný stream potešujúci aj z dôvodu, že Microsoft chystá na Xbox One ešte 6 exkluzivít. Dnes už vieme, že sú medzi nimi už skôr ohlásené hry Bleeding Edge, Minecraft Dungeons, Battletoads, Halo Infinite, Gears Tactics a Flight Simulator. V pláne sú však aj multiplatformové tituly Wasteland 3 a Psychonauts 2.

Nová hra od štúdia Ninja Theory, Bleeding Edge, podľa listingu Microsoft Store vyjde 24.3.2020 na PC a Xbox One. Ďalej sa dočkáme vydania Halo: Reach pre PC. Ten sa podľa Microsoft Storu začne predávať už 3. decembra/prosince.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Game Pass už není jen labuť, co vyrostla z ošklivého káčátka, ale stal je klenotem, zářivým diamantem….

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *