Dishonored 2, Fallout: New Vegas a The Outer Worlds sa tento mesiac dostanú do ponuky Xbox Game Pass

S novým mesiacom sa dá tak nejak čakať, že Microsoft oznámi tituly, ktoré sa dostanú do ponuky jeho predplatnej služby Xbox Game Pass. Tento mesiac sa v nej môžeme tešiť na niekoľko prírastkov z dôb minulých, ale aj napríklad na novinku The Outer Worlds od štúdia Obsidian Entertainment.

The Outer Worlds bude dostupné už 25. októbra/října v Game Passe pre Xbox One aj PC, a hra tiež bude dostupná v rovnaký deň ako krabicovka pre Xbox One, PC aj PlayStation 4. V príprave je tiež, zatiaľ s neznámym dátumom vydania, verzia pre Nintendo Switch. O vývoj sa postaralo štúdio Obsidian Entertainment, ktoré je známe aj vďaka takým klenotom ako Pillars of Eternity, South Park: The Stick of Truth alebo Fallout: New Vegas. Mimochodom, ten pribudne do Game Passu ešte tento mesiac ako spätne kompatibilná hra 17. októbra/října.

vo štvrtok sa nám ponuka hier rozšíri o Dishonored 2. Hráči sa 15 rokov po udalostiach prvej hry vrátia späť do steampunkového mesta Dunwallu, v ktorom už máte na výber z dvoch hrateľných postáv. Z jednotky sa vráti Corvo Attano, doplní ho však nová cisarovná Emily Kaldwin. Každá postava má svoje schopnosti a štýl hrania, takže sa odporúča prejsť hru za obe postavy. Ostatne, to je jedna z vecí, ktoré sme spomenuli aj v našej recenzii.

Ďalšou recenzovanou hrou, ktorá pribudne do ponuky Xbox Game Passu, je World War Z, ktorá si určite získa srdcia fanúšikov starého dobrého Left 4 Dead. V co-op akcií môžete očakávať boj proti hordám zombíkov v rôznych lokalitách sveta, od New Yorku cez Moskvu až do Tokya. Navyše, hra má 16 hrateľných postáv a tak máte s kamošmi obrovské možnosti výberu a prispôsobenia svojho zážitku. Do ponuky sa dostane 10. októbra.

V ten istý deň pribudne do ponuky aj plošinovka Yooka-Laylee, ktorá pochádza od štúdia Playtronic, zloženého z veteránov herného priemyslu. V podstate by som len povedal toľko, že ide o duchovného nástupcu Banjo-Kazooie, od tvorcov Banjo-Kazooie. Len škoda, že Rare zatiaľ nepracuje na jeho návrate. A možno aj áno.

Svoju premiéru si aj vďaka Xbox Game Passu 3D adventúra Felix the Reaper, v ktorej sa zhostíte úlohy samotnej Smrti. V tejto 3D adventúre si však Smrť okrem hromady zabíjania užije aj ďalšie aktivity ako je tancovanie či láska. Rovnako tak to doplní Panzer Dragoon Orta z pôvodného Xboxu, kde akom mladé dievča Orta spolu s odvážnym drakom zachraňujete svet pred deštrukciou. Obe hry pribudnú do ponuky 17. októbra/října, teda v rovnaký deň, ako Fallout: New Vegas.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *