Microsoft oznámil nové bezdrôtové ovládače pre Xbox a PC

Xbox Wireless Controller Special Editions March 2020

Veľa Xbox fanúšikov zbiera ovládače a hlavne tie čo pochádzajú zo špeciálnych a limitovaných edícií. Môžem povedať, že všetky pôsobili špičkovo a ani tentoraz sa kvalita neznížila. V roku 2020 sa môžete tešiť na dva nové, ktoré sú neskutočne sexy!

Phantom Magenta Special Edition

Phantom Magenta je tretí v poradí v Phantom Series. Dizajn je tažko orientovaný na sci-fi. Veľa vecí vplývalo na jeho estetiku, ktoré nájdete v „Ex-Machina“ a „Ghost in the Shell“. Jeho unikátny dizajn skombinovaný s mysterióznymi tónmi určite nechcete prepásnuť. Phantom Magenta si viete vyzdvyhnúť za klasických $69.99 od 17/3/2020 alebo si ho predobjednať v Microsoft Stores už teraz.

Xbox Wireless Controller - Phantom Magenta Special Edition

Arctic Camo Special Edition

Ďaľši v poradí je Arctic Camo Special Edition a je druhý v Camo sérii. Klasický a ikonický vzhľad. Veľmi jednoducho vystihnutý s technickým štýlom pre obľúbené Winter Camo. Osobne vo mne evokuje Splatoon, ale fakt vyzerá dobre. Mrazivý transparentný dizajn tvorí camo pre samého seba zvnútra ovládača a spolu s diamantovou textúrou na triggeroch pomáha k udržaniu extra presnosti a zážitku. Arctic Camo Special Edition bude dostupná od mája/května tohto roku v USA. Čo je bohužiaľ škoda, kedže na jeho vydanie v Európe si ešte nejaký čas počkáme. Žeby aj tu úradoval koronavírus?

Xbox Wireless Controller - Arctic Camo Special Edition

Martin Botlo

Hardbass and Kvas

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *