GTA 6 je vo vývoji údajne už 6 rokov

GTA IV

Dobre informovaný novinár Kotaku Jason Schreier minulý týždeň spomenul, že nové GTA je ešte stále v ranej fázi vývoja a kvôli humánnejším pracovným podmienkam má byť hra pri vydaní menšia oproti GTA 5.

Proti tomuto tvrdeniu sa ale ohradil iný leaker, Chris Liberty. Ten v livestreame povedal, že má iné informácie o budúcom GTA, ktoré znejú o niečo optimistickejšie. Podľa jeho slov Rockstar začal vyvíjať GTA 6 v roku 2014. A nielen to. Vo videu vraví, že hra má údajne veľkú mapu, nie „mierne veľkú“, ako to naznačil Jason Schreier z Kotaku. Čerešničkou na torte je, že hra je údajne hotová zo značnej časti, takže jej vydanie nemusí byť hudbou až tak ďalekej budúcnosti.

Čo sa dôveryhodnosti Chrisa Libertyho týka, tak už v minulosti s odvolaním na zdroje vravel, že Dan Houser plánuje opustiť Rockstar, čo sa napokon ukázalo ako pravda.

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *