Prvé DLC pre Minecraft Dungeons predstavené

Minecraft Dungeons

Z dielní Xbox Game Studios iba pred pár dňami vyšla nová hra Minecraft Dungeons, ktorú sme si užili a užívame doteraz. Hra má už dlhší čas prisľúbené dodatky, ktoré uvidíme v najbližších mesiacoch.

Prvé dva platené dodatky budú navyše súčasťou Hero edície hry, ktorá je dostupná čisto digitálne za 29,99€. Podľa únikov sme mali zamieriť do džunglí a zľadovatelej tundry, čo sa viacmenej potvrdzuje. Mojang totiž oficiálne oznámil, že prvé DLC nesie názov Jungle Awakens a vyjde v júli/červenci.

V tomto dodatku navštívime vzdialenú nebezpečnú džunglu, v ktorej budeme bojovať proti tajomnej sile v troch nových misiách. Aby bol boj čo najefektívnejší, získame k tomu nové zbrane, štíty aj artefakty (perky). K tomu pribudnú noví nepriatelia ako sú Džungľový Zombie, Leapleaf a Poison Quill Vine. Sú to neznáme pojmy, ale zo screenu to vyzerá na mäsožravú kvetinu a nejakého kaktusáka.

Naznačený bol aj druhý platený dodatok, ktorý ponesie názov Creeping Winter. Viac detailov o ňom sa dozvieme neskôr, zrejme však pôjde opäť o sadu troch misií v novom regióne, s novými itemami aj nepriateľmi. Mojang tiež sľúbil, že môžeme očakávať nový bezplatný obsah po boku toho plateného, ako aj cross-play multiplayer.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *