Project CARS 3 ohlásené a vyjde už toto leto

Project CARS 3

Sťaby blesk z jasného neba prišlo oznámenie Project CARS 3 od Slightly Mad Studios a Bandai Namco. A aby toho nebolo málo, hra vychádza už čoskoro. Na počítači sa dokonca pýši podporou VR a 12K rozlíšenia.

Project CARS 3 ponúkne viac ako 200 elitných závodných a pouličných áut, ako aj 140 realistických tratí z celého sveta. Všetko si užijete v úplne novom režime kariéry (Journey), kde si budete môcť zarobiť na stovky áut, ktoré môžete následne customizovať a to ako po vizuálnej, tak výkonnostnej stránke. Taktiež si môžete prispôsobiť svojich jazdcov.

Novinkou, ktorú môžete už nejaký čas poznať z Forzy Motorsport 7 a Horizon 4, je podpora dynamického počasia, ročných období a 24-hodinového cyklu. Takže endurance závody budú realistickejšie, než kedy predtým. Hra obdržala úplne nový model pneumatík, ktorý sľubuje presvedčivé, ale aj zábavné ovládanie vozidiel. Jazdci, ktorí neholdujú simulačnému jazdnému modelu, si budú môcť prispôsobiť ovládanie s pomocou obsiahlych možností asistencie. Hra ďalej sľubuje intenzívnu deštrukciu, autentické chovanie áut pri kontakte s inými a nakoniec, pokročilú AI.

Prisľúbený je ďalej multiplayer s úplne novými režimami vrátane komunitných režimov. Z hľadiska sociálnej funkcionality nebudú chýbať ani denné výzvy sľubujúce kopu zábavy. Hra bude už toto leto dostupná na PS4 a Xbox One.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *