Cities: Skylines rozdáva zelené DLC zadarmo

Cities: Skylines Green Cities

Svoj budovateľský zážitok v Cities: Skylines teraz môžete rozvinúť ešte viac, a k tomu všetkému úplne zadarmo!

Paradox Interactive totiž rozdáva jedno z platených DLC pre Xbox One verziu úplne zadarmo. Presnejšie je reč o dodatku Green Cities, ktorý prináša možnosť budovania eko-friendly miest vďaka viac ako 350 novým assetom, ktoré pomôžu zredukovať smog a prinášajú možnosť budovania alternatívnych zdrojov energie, zelených striech, obchodov s bio potravinami alebo služby, ktoré majú eliminovať smog a znečistenie. Tiež môžete byť ako mesto otvorení elektromobilom.

Hráči tak môžu tvoriť vysokodiverzifikované alebo úplne zelené mestá, ktoré sa budú rozvíjať v duchu najmodernejších štandardov. Dodatok obsahuje tri nové scenáre, štyri nové pravidlá obecnej politiky a jeden nový monument, ktorý si v meste môžete postaviť.

Nutno dodať, že zoznam bezplatných dodatkov je mierne skrytý, pretože nulovú cenovku vo všetkých prípadoch prekrývajú 10-15% zľavy s Game Passom.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *