Overcooked! 2 dostáva bezplatné letné DLC

Overcooked! 2 Sun's Out Buns Out

Overcooked! 2 dostalo nové bezplatné DLC s letnou tematikou, Sun’s Out Buns Out.

Bezplatný obsah prináša do hry dvoch nových šéfkuchárov – dvoch psíkov vrátane rozjašeného huskyho. Taktiež do hry prichádzajú dva nové letné recepty, ktoré by ste si radi vychutnali aj naživo. Prvým je studený letný šalát a zmrzlinový pohár. Do dodatku sa tiež vrátia zásobníky na omáčky, ktoré sa do hry dostali pôvodne v dodatku Carnival of Chaos.

Tieto a mnohé ďalšie recepty budete môcť na obrazovke svojho Xboxu, PS4, Switchu alebo PC praktikovať v piatich nových leveloch, ktoré majú opäť vyslnenú, letnú tematiku. K tomu môžete očakávať ohňostroje, konfety alebo karnevaly, ktoré môžu nedopatrením podpáliť vašu kuchyňu. A to znamená ďalší dôvod, prečo sa určite oplatí mať hasiaci prístroj vždy po ruke!

Dodatok vychádza už zajtra na Steam, v priebehu najbližších dní ho môžeme očakávať aj na konzolách – Xbox One, PS4 a Nintendo Switch. Hra je dostupná cez Xbox Game Pass.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *