Trine 4: The Nightmare Prince môžete mať teraz zadarmo

Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4: The Nightmare Prince je pekná plošinovka, ktorú sme si minulý rok zrecenzovali na Nintende Switch.

Príbeh štvrtej Trine hry sa sústredí na princa Seliusa, ktorého nočné mory obživli a cez mysteriózny portál sa dostali do sveta. Na boj proti strašidelnej hrozbe sú povolaní traja hrdinovia, čarodejník Amadeus, udatný princ Pontius a obratná zlodejka Zoya. Medzi postavami sa dá prepínať, čo je pri hraní a bojovaní s rôznymi bossmi naozaj užitočný prvok. A samozrejme, pretože ide o plošinovku, Trine ponúka množstvo logických hádaniek a hlavolamov.

Trine 4 je teraz dostupné zadarmo ako hra z programu Games with Gold, avšak len v Južnej Kórei. No na to, aby ste si hru mohli stiahnuť aj vy, stačí si na svojom Xbox One prenastaviť región. To sa dá cez:

  • Stlačte svietiace tlačidlo Xbox na ovládači a nájdite Nastavenia
  • V nastaveniach nájdite Systém – Jazyk a Lokalita
  • Zvoľte si región Južnú Kóreu a reštartujte konzolu.
  • Po reštarte už len nájdite Trine 4 v ponuke Xbox Store a stiahnite.
Trine 4: The Nightmare Prince

Zdroj: Xboxweb.cz; Pavel

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Jeden komentár

  1. Pavel Novák píše:

    Jen bych doplnil: hra má cz titulky. Stran jazyka není nutno nastavovat (pro aktivaci) korejštinu. Na storu je i jedno DLC k této hře: taky zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *