Záhadný nález v GTA Online

Na Reddite sa pred pár dňami objavil príspevok od hráča, ktorý sa pýtal, či niekto má poňatie, čo táto ozrutná kostra môže znamenať. Ostatní užívatelia mu príspevok komentovali so slovami, že nikdy nevideli v hre nič podobne a pravdpodobne je prvý, čo tento úkaz našiel, čo následne spustilo aj vlnu konšpirácií.

Nevieme totiž, kedy R* pridal do hry túto kostru, čoho kostra to vôbec je a čo môže znamenať. No možností sa nám naskytuje niekoľko. Buďto je to obyčajný easter egg alebo teaser nejakej udalosti alebo heistu, čo nás v budúcnosti očakáva. Samotný autor ale verí tomu, že sa jedná len o obyčajnú kostru veľryby a nič to v skutočnosti neznamená.

Rockstar sú známi tým, že radi provokujú a zavádzajú ľudí, hlavne takýmito mysterióznymi úkazmi v ich hrách. Podobne to bolo už od čias GTA: San Andreas, kedy sa ale väčšina záhad potvrdila ako HOAX. R* sa zatiaľ nevyjadril k celeu udalosti, takže vysvetlenie naďalej zostáva záhadou a my môžeme len špekulovať

V prípade, že by ste sami chceli túto kostru skúsuť nájsť, jej koordinácie by mali byť nasledovné: X: 5667,83 Y: -6076.61 Z: -29.47

Hidan-kun

Moje meno je Michal, som z Bratislavy Hráčom som už od svojich 12 no vždy som mal doma len počítač, vďaka čomu vyzerá môj Steam, Origin a Uplay tak, ako ženské šatníky. Konzolu som mal donedávna len jednu a to PSP, teraz mám Xbox One S. Nemám uprednostnený žáner hier, ale priznám sa, že strategické, tower defense a turn-based hry sú pre mňa veľmi náročné a veľakrát som to s nimi vzdal. Počúvam prevažne metal a rock.

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *