Ubisoftu sa nepáči názov Rainbow Six: Quarantine

Rainbow Six: Quarantine

Ešte na E3 2019 oznámil nový prírastok do svojej taktickej série, Rainbow Six: Quarantine. Toto pokračovanie, inšpirované Outbreak eventom z Rainbow Six Siege, ponúkne nevšedný boj troch hráčov proti parazitu na uzavretej vesmírnej stanici, pričom sa odohráva „o niekoľko rokov“.

To bola však len polovica roka 2019 a nikto ani len netušil, že už o pár mesiacov sa v Číne objaví zemská hrozba, ktorá behom nasledujúcich týždňov uzavrie celú planétu Zem do karantény a lockdownu. Takže pojem „Karanténa“ nabral nový rozmer a Ubisoft si to uvedomuje.

Pri najnovšom hovore s investormi sa k názvu hry vyjadril samotný CEO Yves Guillemot, keď narovinu odpovedal, že zvažujú premenovať hru. Rainbow Six: Quarantine totiž podľa neho až príliš reflektuje aktuálnu situáciu vo svete, a preto momentálne hľadajú nové možné názvy, hoci zatiaľ nemajú k tomu čo viac dodať.

Hra sa tak zatiaľ stále volá Rainbow Six: Quarantine, no nebude žiadnou novinkou, ak sa v nasledujúcich mesiacoch začne stupňovať marketing okolo hry s úplne iným názvom. Nebude to však situácia ako pri Rainbow Six Patriots, kde došlo k úplnému zrušeniu tejto hry pre Xbox 360, a tím sa namiesto toho začal venovať vývoju multiplayerového Siege.

Pripravovaná co-op akcia pre troch hráčov je vo vývoji pre PC, Xbox a PlayStation, pričom jej vydanie je naplánované na fiškálny rok 2021/2022. To znamená, že ak nedôjde k odkladu, potom hra vyjde medzi aprílom/dubnem 2021 a marcom/březnem 2022.

via Gamespot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *