Call of Duty: Modern Warfare a Warzone redukujú veľkosť súborov

2. sezóna prináša skvelé správy pre hráčov CoD: MW a Warzone, veľkosť súborov sa rapídne zmenší, zlepší sa ich optimalizácia. Táto zmena sa netýka iba hráčov, čo si zakúpili plnú verziu hry, ale aj free to play herného osadenstva.

Táto zmena príde v s updatom na Season Two Reloaded, ktorý sice bude väčší ako zvyčajne, avšak je to len jednorázová vec. Veľkosť updatu je práve kvôli tomu, aby sa súbory a hra optimalizovali a zmenšili miesto, ktoré bude vo finálnom štádiu na disku zaberať.

S updatom príde aj možnosť zmazať určité módy, ktoré užívateľ už nehrá. Avšak tí, ktorí budú chcieť aj naďalej hrať Kampaň, Multiplayer a/alebo Special Ops si budú musieť preinštalovať Content Pack, ktorý bude možné stiahnuť chviľu na Season Two update.

Tu si môžete pozrieť akú veľkosť bude mať update a akú veľkosť bude mať hra vo finálne na všetkých zariadeniach:

  • PS5 a PS4: 10,9 GB (Warzone) / 30,6 GB (MW a Warzone) – 52 GB Update
  • Xbox: 14,2 GB (Warzone) / 33,6 GB (MW a Warzone) – 57,8 GB Update
  • PC: 11,8 GB (Warzone) / 30,6 GB (MW a Warzone) – 52,4 GB (Warzone update) / 133,6 GB (MW a Warzone)

Hidan-kun

Moje meno je Michal, som z Bratislavy Hráčom som už od svojich 12 no vždy som mal doma len počítač, vďaka čomu vyzerá môj Steam, Origin a Uplay tak, ako ženské šatníky. Konzolu som mal donedávna len jednu a to PSP, teraz mám Xbox One S. Nemám uprednostnený žáner hier, ale priznám sa, že strategické, tower defense a turn-based hry sú pre mňa veľmi náročné a veľakrát som to s nimi vzdal. Počúvam prevažne metal a rock.

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *