Datamineri odhalili informácie o Battle Passe pre Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare

Activision nám spočiatku mazal med okolo huby, že sa poučil, že Modern Warfare nebude mať pri vydaní mikrotransakcie, hento tamto, blablabla… Skrátka to isté, čo pred rokom pri Black Ops 4.

Realita je taká, že Black Ops 4 tiež začalo „na slušňáka“, ale zvrtlo sa to zhruba po mesiaci, keď sa do hry začali postupne sypať mikrotransakcie, loot boxy, špeciálne itemy, Battle Passy a ja neviem, čo všetko ešte. Pri Modern Warfare tomu malo byť inak, tu sme mali dostať všetko zadarmo, výmenou za exkluzívny Spec Ops Survival režim na PS4. No podľa dataminerov sa Activision chystá hru postupne monetizovať a prvá vec, ktorej sa dočkáme, bude Battle Pass.

Z informácií, ktoré sa dostali na internet, vyplýva, že Battle Pass je na spadnutie. Totiž, začína fungovať už 3. decembra/prosince a platí až do 28. januára/ledna. Počas toho času hráči môžu odomknúť obrovské množstvo obsahu do multiplayeru. Systém funguje tak, že Battle Pass ponúkne 104 úrovní, z čoho 23 je zadarmo pre všetkých a 81 dostupných len za poplatok. Tí, ktorí si budú za Battle Pass platiť, dostanú automatický posun o štyri úrovne. Tier Boosty budú dostupné vo viacerých balíčkoch s rôznym množstvom kusov: 1, 2, 5, 10, 20, 50 a 100.

Obsahom úrovní budú dve nové zbrane, 1 300 CoD Pointov, z toho 300 zadarmo, 12 skinov operátorov, 20 blueprintov (z toho 3 zadarmo), a samozrejme množstvo kozmetických odmien, ako sú hodinky, emblémy či spreje.

Call of Duty Modern Warfare Season One Content Drop
3. decembra/prosince môžu hráči očakávať najväčší bezplatný update v histórii

via TrueAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *