Hráči zabili 7 miliárd zombie v Dead Rising 4, nastal čas na odmeny

Dead Rising 4 Deluxe Edition

Hráčom Dead Rising 4 si môžu zablahoželať ku kolektívnemu úspechu. Dokopy sa im podarilo zmasakrovať vyše 7 miliárd zombie a to len v mesteču Wilamette. Celkovo tak zniesli zo sveta viac zombie, než koľko má naša planéta obyvateľov.

Nejednalo sa pritom o žiadnu úlohu, ale bol to výsledok motivácie, ktorú Dead Rising 4 predstavuje. Samotná hra vás v podstate motivuje vraždiť, pretože vám dáva na výber plejádu zbraní rôznych veľkostí, typov aj zloženia a ak vás aj náhodou omrzia, tak si viete vytvoriť ďalšie a pokračujete v krvilačnom, uhm, testovaní. Obzvlášť poteší aj to, že vývojári stiahli doterajší časový limit na opustenie mesta. Pocit, že máte len 2 hodiny na opustenie mesta a pritom vám na mape bliká niekoľko questov, to je niečo, čo aj nahnevá. Ale pre niekoho to bola výzva, ktorej sa dalo aktívne chopiť. Pribudne takýto režim v budúcnosti?

Dead Rising 4 Street Fighter DLC

Možno najbližší update ju prinesie. Capcom sa chce hráčom poďakovať za zombie-očistu a preto chystá niekoľko príjemných bonusov. Frankie dostane za odmenu 5 nových outfitov s tématikou Street Fighter V. Mimochodom exkluzivity pre PS4. Medzi outfitmi budú aj také, inšpirované M. Bisonom, Zangiefom alebo Guilom. Tieto budú dostupné v hre už od pondelka. Hra tiež dostane dva nové režimy. Nové, vyššie obtiažnosti prinesú aj také patálie ako nebezpečnejších zombíkov, nižšiu energickú hodnotu jedla a slabšie zbarne. A tiež potrebu bojovať o holý život.

Okrem toho na druhý deň, 31.1. vychádza v Xbox Store hodinová Free Trial pre hru. Tentoraz však už dúfame, že to bude bez chýb a že nebude treba EA Access. No a radosť budú mať určite v Nemecku, kde sa hra začne predávať od budúceho týždňa. Prečo tak neskoro? Jednoducho preto, lebo v Nemecku majú kopu debilných regulácií. Aj vďaka nim je nemecká verzia GTA Vice City niečo ako My Little Pony v uliciach Miami.

Dead Rising 4
Dead Rising 4
Developer: Microsoft
Price: 39,98 €

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *