Phil Spencer hovorí o E3, Steame a klávesnici

Xbox Exkluzivity 2017
Phil Spencer sa po dlhej dobe opäť rozhovoril na Twitteri a odpovedal užívateľom na množstvo zaujímavých otázok. Jednou z nich bola aj napríklad podpora zo strany japonských vývojárov, ktorá sa za minulý rok výrazne zlepšila – dokonca tak, že na Xbox poprvýkrát zamierili značky ako Sword Art Online alebo Monster Hunter.

Okrem toho získal Microsoft marketingové práva na Dragon Ball FighterZ (recenzia) a Code Vein, soulsovku od Bandai Namco, ktorá má prisľúbenú 4K podporu na One X. Situácia by sa mala tento rok ešte viac zlepšiť. Aspoň to tak vyzerá, hoci Spencer na otázku fanúšika neodpovedal priamo. Dodal však, že japonskí vývojári a fanúšikovia si minuloročnú Xbox E3 konferenciu užili, čo sa nezaobišlo bez odozvy. Takže možno dorazí aj nejaká tá exkluzivita?

Celkovo by pritom mala byť tohtoročná E3 iná. Teda, nie celkom, ale Phil vraví, že niektoré veci spravia inak. Firma musí vyvíjať, zaujať a učiť, a presne to sú veci, ktoré by mali byť pre tohtoročnú E3 kľúčové. Zároveň sa už rieši to, na čo sa bude Microsoft sústrediť po E3 a že zrejme dôležitú rolu bude zohrávať inovácia v hernom priemysle. A ďalšia zaujímavosť je o pripravovanej podpore klávesnice a myši. Ide o tému, ktorá vyvoláva u hráčov obavy, avšak neoprávnene. Podľa Phila však doteraz vydané Xbox hry nebudú podporovať klávesnicu a myš. Vychytávka je navyše určená len tam, kde sa to hodí. A nakoniec sme sa dozvedeli, že Xbox One nebude podporovať hry zo Steamu. Dôvod je jednoduchý – architektúra.

via GamingBolt

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *