Facebook Video je už dostupné na Xbox One

Facebook Icon
Portfólio aplikácií pre Xbox One sa rozrástlo o ďalšiu novinku. Tentoraz ide o videoprehrávač z dielne Facebooku, ktorý má… no, prehrávať videá z Facebooku.

Aplikácia Facebook Video je navrhnutá veľmi jednoducho – po stiahnutí a zapnutí vás požiada, aby ste otvorili Facebook na mobile a prostredníctvom notifikácie potvrdili, že dávate Xboxu One povolenie na to, aby mal prístup k vášmu profilu. Po prihlásení sa už dostanete na domovskú obrazovku, kde vidíte videá priateľov a stránok, ktoré sledujete. Takisto sú v ponuke dostupné veci aj ďalšie formy obsahu ako sú odporúčané videá, vlastné videá, livestreamy alebo oficiálne seriály Facebooku. To všetko je dostupné v navigačnej lište na boku apky. A pretože sa Facebook najnovšie snaží preraziť na poli streamovania, asi neprekvapí, že Xboxová appka ponúka prístup aj k livestreamom hier.

Facebook Watch
Facebook Watch
Developer: Meta
Price: Free

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *