Sea of Thieves odštartovalo zlatý vek pirátstva s 1 miliónom hráčov

Sea of Thieves
Sea of Thieves vyšlo a tak ako mnohí z vás, aj my sme mali spočiatku problémy s pripojením. Tie súvisia najmä s faktom, že servery neboli pripravené až na takú veľkú záťaž.

Tú má na svedomí predovšetkým Game Pass, ktorý Microsoft poskytuje na dva týždne celkom zadarmo a v rámci neho dáva hráčom možnosť stiahnuť si aj plnú verziu Sea of Thieves na Xbox One alebo Windows 10. Je to veľmi atraktívna ponuka, hlavne ak hovoríme o hre s AAA cenovkou – 60€. Pôrodné bolesti však už utíchli a tak nielen, že už na rozbúrených vodách narazíte na viac cudzích lodí, ale tiež už predídete problémom ako je napríklad ten, ktorý nepričíta XP. A aj keby, stačí reštart hry a „rešpekt“ u jednotlivých frakcií sa vám automaticky napraví.

No a teraz je čas na prvé čísla! Vývojári prezradili, že za prvých 48 hodín už do Sea of Thieves vstúpilo milión pirátov a servery museli riešiť viac ako 5 000 loginov za minútu. Práve toto malo na svedomí rôzne problémy, ktoré spôsobili buďto chýbajúce XP alebo dokonca chybu, kvôli ktorej hráča spawnulo bez možnosti používať zbrane a itemy. Za zmienku tiež stojí, že už budúci týždeň môžeme očakávať prvý patch, ktorý má opraviť viacero chýb a dokonca aj problémy s výkonom. Aj keď úprimne, skôr to boli lagy. 😛

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

2 komentáre

  1. StriderCZ píše:

    Taky si myslím, že tah s uvedením hry v rámci Game Pass byla perfektní volba…

  2. Rado píše:

    včera to konečne šlo jak má. Chýba mi trocha viac akcie v získavaní pokladu, trebás aby sa vyriešili nejaké puzzle a až potom bol prístup k pokladu, to by hru neskutočne dvihlo. Inak ten kraken sú len trčiace chápadlá z vody, to je škodaaaaaaa!!!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *