Ubisoft budúci rok nevydá nový Assassin’s Creed

Assassin's Creed Odyssey
CEO Ubisoftu Yves Guillemot ešte minulý rok povedal, že so sériou Assassin’s Creed prechádzajú na model, kedy nemusí vychádzať nutne každý rok nový diel. Z toho sa dalo usúdiť, že ďalší diel uvidíme až v roku 2019, namiesto toho sme sa ale už tento rok dočkali oznámenia (a onedlho aj vydania) Assassin’s Creed Odyssey.

Guillemot však chce zdôrazniť, že to, čo povedal skôr, platí, a v roku 2019 nevyjde žiaden nový Assassin’s Creed. Namiesto toho sa bude Ubisoft venovať vývoju obsahu do Odyssey, ktorý sa tak možno dočká podobne veľkých expanzií ako minuloročný Origins. Ten dostal celkovo tri expanzie, z čoho dve boli spoplatnené. V The Hidden Ones sme navštívili Sinajský polostrov štyri roky po udalostiach hlavnej hry a snažili sme sa egypťanov vymaniť z rímskej tyranie. V druhej expanzii, The Curse of Pharaohs, sme boli svedkami oživenia starých faraónov, ktorí rozpútali peklo v okolí Téb. Treťou expanziou pre zmenu Ubisoft prekvapil vtipálkov: skutočne vydal vzdelávací mód do hry.

Šéf Ubisoftu zároveň na Gamescome obhajoval prekvapivé tohtoročné oznámenie Assassin’s Creed Odyssey. Na margo veci povedal, že hra bola vyvíjaná po boku Origins a práve to umožnilo Ubisoftu vydať starogrécky titul tak skoro. „Je to preto, že tímy pracujú separátne, takže máme dve hry, dva roky po sebe. Budúci rok však veľký titul neuvidíte,“ prehlásil Yves. Z jeho slov však možno tušiť, že sa dočkáme aspoň niečoho menšieho, čo nejak súvisí so sériou AC. To je pravda, ale nepôjde o žiaden remaster ani o novú minihru na spôsob Chronicles. Ćo budúci rok uvidíme, bude nový DLC obsah.

via Gamespot

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *