Linx Vision: Najlepší doplnok pre Xbox One?

Linx Vision

Jednou z najväčších noviniek vo svete Xboxu One je možnosť streamovať hry z konzoly priamo do PC alebo tabletu, čo je výhoda hlavne ak máte konzolu v miestnosti, kde práve nemôžete hrať hry. Napríklad v obývačke, kde vaša mamka zrovna musí pozerať Burlivé víno alebo inú intelektuálnu.. záležitosť. Pre taký prípad sa funkcia streamovania obsahu rozhodne zíde a tvorcovia nového tabletu Vision sa snažia založiť svoj biznis práve na možnosti prenášania hier z Xboxu One so sebou.

Tablet Vision totiž stavia na zaujímavom koncepte. Je to 8-palcový tablet s rozlíšením 1280 x 800 bodov, ktorý sa vyznačuje integrovaným controllerom, vďaka čomu celkom pripomína Razer Edge alebo Nvidia Shield. Ibaže tento je určený predovšetkým na hranie streamovaných hier z Xboxu, čo dokazuje aj hardvér, ktorý odpovedá cene 200€ (150 libier). V jeho vnútri totiž nájdete procesor Intel Atom so štyrmi jadrami, 2GB DDR3 RAM, integrovanú grafickú kartu, 32GB Flash pamäť a napokon aj 6000 mAh batériu, čo je slušná kapacita, ak vezmeme do úvahy, že podobnú má aj iPad. Hardvér je to teda low-endový, ale účel splní. Nainštalovaný je na ňom pochopiteľne Windows 10 a spolu s ním aj obchod Microsoft Store, z ktorého si môžete sťahovať mobilné hry, ktoré nevyžadujú tak výkonný hardvér. No a pretože je to zariadenie orientované na streamovanie hier z Xboxu, nájdete tu aj tlačidlo na aktivovanie Game DVR. Teda na uloženie poslednej minúty záznamu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *