Bungie oznámi nový datadisk Destiny: Rise of Iron už tento týždeň

Destiny

Destiny, ktoré sa už dá dnes mimochodom zohnať za babku, dostane ďalšiu a možno už finálnu expanziu. Hra totiž dostane jeden nový datadisk pomenovaný ako Rise of Iron, ktorý by mal obohatiť hru o ďalšie hodiny nového gameplayu. Expanzia bude opäť príbehová, presne tak ako The Taken King a ponúkne opäť sériu questov. Bungie zatiaľ neplánuje k novej expanzii hovoriť viac, ale to sa zmení už tento týždeň, pretože Bungie plánuje expanziu formálne predstaviť na Twitchi už vo štvrtok o 19:00 nášho času.

Ktovie, ako to bude s kúpou hry po vydaní tohto nového datadisku. Na Xbox Store totiž už základnú edíciu hry nenájdete, nájdete tam len bundle s DLC The Taken King, ktoré môžete zároveň využiť ako upgrade krabicovej verzie. Je teda možné, že sa Activision vydal podobnou cestou ako pri World of Warcraft, kde sú predošlé expanzie automaticky vstavané do základnej hry vždy, keď má vyjsť nový datadisk. Podobne ako tam bol nedávno pridaný obsah datadisku Warlords of Draenor.

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *