The Crew dostáva ďalšiu veľkú expanziu a Ultimate edíciu na záver

The Crew Calling All Units

The Crew sme dostali toto leto zadarmo na Xbox One a popravde, nikdy som si tú hru neužil tak dobre ako teraz. Rôzne autá, pekná grafika a gigantický otvorený svet. No čo viac si priať. Možno hrať za policajtov?

Ak ste túžili po tom, tak teraz vám Ubisoft určite vyčarí úsmev na tvári. Na Gamescome oznámil novú expanziu Calling All Units, v ktorej sa postavíme na opačnú stranu zákona a hoci sme v pôvodnej hre riešili nejakú špinavú prácu pre paralelnú vládnu agentúru, tu dostaneme nový príbeh, misie a aj autá. Veľká expanzia tak dodá policajtom v hre väčšiu úlohu a kým doteraz boli skôr doplnkom, s ktorým ste sa trápili hlavne v misiách, tak vďaka expanzii Calling All Units, sa zapotíte aj v otvorenom svete.

Expanzia by sa totiž mala podľa všetkého odohrávať na rovnakom serveri ako klasická hra a nebude mať dedikované servery. Zároveň to znamená, že hráči s touto expanziou vedia začať naháňať hráčov, ktorí ju nemajú, čo môže byť motiváciou ku kúpe. Datadisk má vyjsť na konci novembra/listopadu pre Xbox One, PC a PS4, pričom po jej boku sa do obchodov dostane aj kolekcia The Crew: Ultimate Edition. Táto kolekcia bude obsahovať obe veľké expanzie a obsah Season Passu. A samozrejme základnú hru.

Ozaj, aké výhody to vlastne majú fízli? Môžu používať flashbangy, funkcie známe z posledných dielov Need for Speed a aj nitro. Skrátka, predstavte si spojenie doterajšieho The Crew a NFS Hot Pursuit. Alebo Rivals, čo bol vlastne nevydarený remaster HP.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *