VIDEO: Portal a HoloLens idú dokopy!

Portal

Tretí Portal, ako aj Half-Life, je zjavne v nedohľadne, no posledné špekulácie hovoria, že Valve sa chce s týmito hrami riadne orientovať na VR. Zdá sa ale, že fanúšikovia opäť predbehli Valve a posunuli plány na úplne inú úroveň. Portal číslo 3 je pre HoloLens.

A vyzerá úchvatne. Fanúšik, ktorý si zjavne zamiloval logickú puzzlovku od Valve, totiž do reálneho sveta priviedol funkčný Portal Gun. A pretože HoloLens je skvelý v detekcii prostredia, tak portály vyzerajú už teraz skvelo. S Portal Gunom môžete strielať oranžové aj modré portály, presne po vzore klasiky a môžete to využiť napríklad na hranie sa s vernou companion cube. Poslúži vám aj na zabíjanie turretov, ktorí sa môžu vo svete hologramov náhodne vyskytnúť.

Na záver len dodáme, že vývojár Kenny Wang, ktorý za týmto demom stojí, si môže zablahoželať. V posledných dňoch ho totiž kontaktoval samotný Microsoft ohľadom možnej spolupráce na vývoji holografického softvéru. Žeby sme od neho videli nové Mixed Reality hry pre Xbox a HoloLens?

via BGR

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *