Tvorcovia Disney Infinity pracujú na novej Xbox exkluzivite

Studio Gobo Xbox Exclusive

Na internete som si v poslednej dobe všimol kopiace sa sťažnosti hráčov na nedostatok exkluzivít pre Xbox One. Porovnávajú sa pritom s PS4.

Porovnávajú sa pritom s PS4. Netreba však zabúdať na to, že Sony často predstavuje projekty s niekoľkoročným predstihom. Napríklad Last Guardian mal vyjsť ešte na PS3 a nové Gran Turismo je v limbe. Naopak Microsoft sa v poslednej dobe začal orientovať na oznámenie titulov, ktoré dorazia najneskôr budúci rok. Stratégia predčasného predstavenia sa uplatnila aj pri Scalebound, ktorý bol zrušený začiatkom roka. Preto sa objavili pochybnosti o budúcnosti ďalších projektov ako Crackdown 3 alebo Sea of Thieves. Skrátka, hovorilo sa o zrušení projektov s informačným suchom.

Disney Infinity

Microsoft však už potvrdil, že viaceré exkluzivity, ktoré boli oznámené, dorazia tento rok a Crackdown 3 môže byť potenciálne launch exkluzivitou pre Project Scorpio. Lenže Microsoft toho plánuje predstaviť oveľa viac. Uvedomuje si podstatu exkluzivít, preto začal spolupracovať s tímom Studio Gobo. Menšie britské štúdio má vo svojom portfóliu štvoricu vydaných záležitostí. Debutovali s F1 2012 a neskôr začali vyvíjať obsah do Disney Infinity.

Teraz však Studio Gobo spolupracuje s Microsoft Studios na novej Xbox exkluzivite. Ako už býva zvykom, nič neoznámili a tak je ich pripravovaná hra obklopená tajomstvom. Štúdio však hľadá nových zamestnancov na vývoj novej AAA akčnej hre z pohľadu tretej osoby. Dokonca ide o hru, ktorá je veľmi obľúbená a má svetové renomé. Nebodaj Crackdown 3? Alebo nejaká úplne nová značka? Alebo recyklácia staršej značky? Uvidíme a tešíme sa!

Studio Gobo Disney Infinity Star Wars

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Rado píše:

    Tak sťažujú sa hlavne sonyultras a musia mať stoj čo stoj pravdu. Tam je toľko pribrzdených detí, že hroza. Ale aspoň scorpio im netrhol riťky jak sa patrí. Toľko sonyultras čo sa vyrojilo pri odhalení scorpia je nasmiech.S ich argumentami by som sa s PS4 neoháňal, lebo s hramy na PS4 sú na tom dosť biedne. Horizon je fakt bezduchý, pekné vyzerá, ale tím to končí. Unch… 4 je skor prehypovaná záležitosť, ako mega hra, GT nikde a aj tie posledné série GT z PS3 nestáli za veľa. GT sport je taký polodiel s arkádovým nádychom, len aby uspokojil ultras. Ostatné hry čo vyšli na PS4, tak sú priemerovky. Ultras sa oháňajú chystanými titulmy, ktoré ani nevedia či výjdu na PS4, alebo na PS5. Xboxoone má aspoň jasno a Phil a spol sa snaží dodržať čo povie. Zrušili 2 hry, ktoré neboli schopný vývojárské tými dokončiť a ťahalo by sa to asi roky. Toho sa sonyultras drží ako jelito. A čo nám vydal xboxone? Forza 6 – je pre mna pecka, kaluže, voda a jej fyzika, toto nemá žiadna hra, tam mi ale chýbajú iné veci ako je klasifikácia, poriadna kariéra a poriadny soudracka (nie opereta). Forza horizon 2 + 3 hry sú arkádové, ale v otvorenom svete je to fakt zábava, graficky hlavne horizon 3 z xboxu one žmýka snáď všetko. GOW4 si drží svoj štandard, Halo 5 je na vysokej úrovni. Takže neviem čo sonyultras frndajú. Vyšli aj iné hry ale tie sa nejako nechytili. Som zvedavý čo predstaví MS na E3. Mimo iného hry zadarmo pre xbox a pre PS4 sa fakt nedajú porovnať. Xbox tu vyhráva na celej čiare. Spatná kompatibilita z x360 je ďalší tŕň v oku pre sony. Toto nemá chybu. Sám som na xboxone prešiel 6 hier z x360 a človek aj zabudne, že hrá o generáciu staršiu hru, keď je zábavná. Jediná hra čo mi nejde je ssx, kde proste cez xboxone hra vypíše nenašiel sa server, pritom na x360 to ide. EA access, to je solídna služba a absencia tohoto na PS4 je druhý tŕň v oku sony. MS chystá platenú službu s niekoľkými hrami to nám predstaví na E3, ale je to skor pre nových hráčov. Ovládač od MS je pre mňa najlepší, aký som držal. OD PS4 ovládača ma po čase bolí plec a nedrží sa tak dobre ako xboxový ovládač. Na xboxone snáď chýba len vačšia podpora volantov a 7.1 bezdrotových slúchatiek. MS to so scorpiom poriadne rozdupal, jediné čo má ps4 je masivny sonyultras klan zbesilých detí so svojou pravdou jak sa im hodí. Holt s tímto nárom zabednencou sa nemá zmysel baviť. Kúpia si všetko čo sony vydá. Som rád, že scorpio pekne zdvihol mandle tomuto sonyklanu a držím palce k úspechu. Samozrejme sú aj normálnejší PS4 hráči, ale tí su nejako pomimo. Sám poznám 5 solídnych playerov. Zatiaľ to po hw stránke so scorpiom vyzerá parádne, uvidíme aké hry sa na scorpiu vypiplajú, nielen AAA tituly, ale trebárs aj multiplatformové. Takže treba teraz čakať na E3. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *