Past Cure prinesie pravý Inception zážitok na Xbox

Past Cure

Pár rokov dozadu, keď som videl prvýkrát film Inception, nedalo mi to a okamžite som začal premýšľať nad hrou, ktorá by sa mohla týmto filmom inšpirovať. V roku 2017 tento plán realizuje nemecký indie vývojár Phantom 8 Studio pod menom Past Cure.

Titul nás uvedie do príbehu bývalého elitného vojaka Iana, ktorého zradili a navždy mu zmenili život. Bol účastníkom prísne tajného experimentu, ktorý ho naučil ovládať myseľ a naučil ho telekinéze. To si však vypýtalo svoju daň – čím viac tieto schopnosti používa, tým viac sa zhoršuje jeho duševné zdravie. Stupňujúcemu šialenstvu sa však nemá ako vyhnúť.

Past CureTí, ktorí ho zradili, ho prenasledujú v snoch aj v skutočnosti. S pomocou svojho brata Markusa a dvojitej agentky Sophie sa pokúsi napredovať v riešení týchto problémov v oboch svetoch: v jeho mysli a aj v realite.

Ako môžete vidieť nižšie, tak je v tom vidieť nádych Inceptionu, v niektorých scénach akoby som priamo videl zábery z filmu. Hra ako taká kombinuje prvky stealthu a akcie, obohatenej o QTE eventy. Tie sa do takejto hry podľa mňa hodia.

Čo sa vydania týka, Past Cure vychádza na Xbox One, PS4 a PC. Dátum vydania je zatiaľ neznámy, hra je však takmer hotová.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *