Užite si zábavu na cestách so zľavami pre Nintendo 3DS

Pokémon Sun and Moon

Ako sme povedali už minulý rok, na Xboxeri sa okrem Xboxu venujeme z času na čas aj iným platformám. Ako napríklad Nintendu 3DS. Táto príjemná konzolka na cesty sa dočkala zopár zliav na pomerne nové hry.

ProGamingShop zalistoval zľavy na niekoľko hier vrátane Super Mario 3D Land alebo Yo-Kai Watch, no väčšina z týchto titulov nie je v obchodnej sieti dostupná. Dostupných je však asi päť titulov, medzi ktoré patria aj najnovšie Pokémon tituly Sun a Moon.

Po príbehovej stránke sú tieto hry prakticky rovnaké, rozdiel je však v pokémonoch, ktorí sa dajú v hre chytiť. Tí, ktorí žijú týmto fenoménom aj po úpadku popularity Pokémon GO, však vedia, že pokémoni sa dajú medzi obomi hrami tradovať bezdrôtovo. Je na to treba dvojicu konzol alebo službu Pokémon Bank. Aj takto sa dá docieliť, že ich chytíte všetkých.

Pre xboxerov, ktorí sa chcú dostať do diania, je v zľave Monster Hunter 4: Ultimate. Najnovší pripravovaný diel totiž vyjde na Xbox One a to už budúci rok. Táto správa určite potešila tých, ktorí si chcú na Xboxe zahrať niečo na spôsob Horizon: Zero Dawn alebo Scalebound. Skrátka, je to RPG plná príšer nie z tohto sveta a dinosaurovitých tvorov. Ďalšia hra, ktorá je v zľave, je strieľačka Metroid Prime na Nintendo 3DS.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *