The Division 1.7 prináša cache packy a testovacie servery

The Division

Hlavná vlna popularity The Division už síce odplávala, no hra si našla početné množstvo verných fanúšikov, ktorí ju hrajú aj dnes. A práve s ich pomocou chce Ubisoft ďalej vylepšovať túto novú Clancyovku.

Ubisoft totiž dnes začal spúšťať Public Test Servery, kde sa plánujú verejne testovať rôzne pripravované funkcie a novinky vrátane vylepšení vo veľkých updatoch. Doposiaľ sa hra dočkala troch, tie boli súčasťou Season Passu na prvý rok. V druhom roku však Ubisoft zmenil politiku a expanzie takéhoto rázu budú dostupné úplne zadarmo pre všetkých, pričom Ubisoft si nájde dodatočný zdroj príjmov v mikrotransakciách (yes…).

Tí najzvedavejší hráči sa môžu potom prihlásiť na servery, pričom hráčov môže byť 10 000. Ubisoft však na tieto servery hráčov pozýva a to prostredníctvom informačných e-mailov, ktoré už možno aj pristali vo vašich schránkach. Podmienkou však je, aby títo hráči hrali The Division v priebehu uplynulých 30 dní a už boli v endgame – teda prešli hlavnú dejovú líniu.

Prvé testovacie servery budú zapnuté s príchodom patchu 1.7, ktorý prináša do hry šifrované cache packy. Odomknúť sa dajú s pomocou šifrovacieho kľúča, ktorý sa dá buď získať zbieraním jeho fragmentov po New Yorku alebo sa dajú kúpiť za reálne peniaze. Tieto balíčky pritom obsahujú jedinečné oblečenie a doplnky pre postavy, vrátane celých skinov a emotov.

The Division Update 1.7 Console PTS

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *