Takto vyzerá Spotify na Xbox One, dá sa ovládať aj telefónom

Spotify Xbox One

Major Nelson minulý týždeň nenápadne leakol príchod Spotify, najväčšej hudobnej streamovacej služby, na Xbox One. Po sprístupnení aplikácie na Windows 10 sú na rade xboxeri.

Spotify pre Xbox One podporuje všetky základné funkcie. Nájdete v ňom vaše playlisty z desktopovej/mobilnej aplikácie, pridávať songy do poradia a samozrejme vyhľadať si hudbu z celej databázy Spotify. Stiahnuť ju do offline počúvania nie je zatiaľ možné. Podstatné ale je, že nechýba prehrávanie hudby na pozadí. Aplikáciu môžte dokonca ovládať cez iOS a Android aplikácie.

Vyššie vidíte, ako sa Spotify s Microsoftom popasovali s dizajnom aplikácie. Jej vydanie očakávame do pár dní. Stihneme s ňou ešte letné house party, pre ktoré je Spotify ideálne :).

Herr Roman

Ku Xboxu ma donutílo vydanie GTA IV exklúzivne na konzoly. Od tej doby som si uvedomil pohodlnosť konzolového hrania a dodnes som naň nezanevrel. Ako Xboxer milujem čokoľvek, čo má na obálke R a hviezdičku. Okrem mainstream hier rád skúšam aj menšie tituly. Nech je to aj šialená japan-porno-puzzle hra. A som alkoholik. Či to sa sem už nepíše?

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *