Mass Effect 2 a 3 si môžete kúpiť digitálne, poprvýkrát v histórii

Mass Effect 2
Dnešný Xbox Store môžeme pokladať za plnohodnotnú konkurenciu pre kamenné obchody, lenže pred niekoľkými rokmi to tak nebolo. Ešte na Xboxe 360 existovala dedikovaná Games on Demand sekcia, do ktorej sa dostalo iba pár titulov.

Vlastne, táto sekcia funguje na Xboxe 360 doteraz, no aj vďaka rozmachu Xbox Store na One to už nie je také „výbehové“ stredisko, v ktorom sa občas objaví nejaká tá hra. Dnes už tam vlastne človek nájde kopu titulov vrátane tých najväčších hitoviek ako je Fallout 3, klasické Call of Duty alebo Assassin’s Creed, ktorého prvá časť bohužiaľ nie je dostupná na Slovensku.

Dnes je v Xbox Marketplace vôbec poprvýkrát v histórii dostupný Mass Effect 2 a Mass Effect 3 pre všetkých. Táto hra bola doteraz prístupná len pre predplatiteľov EA Access, ktorí si mohli obe hry stiahnuť buď zadarmo na neobmedzené hranie alebo s 10% zľavou, aby hru vlastnili aj v prípade, že s predplatným skončia. Teraz si však už obe hry môžu kúpiť všetci, ktorí majú záujem. A čo poteší viac, ponuky sú dostupné, na rozdiel od prvého Mass Effectu, aj na Slovensku! Hry stoja 19,99€ alebo 599 Kč.

Mass Effect 2 and 3 Collectors Edition

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *