Projekt 7 od Remedy ponúkne rozsiahly multiplayer

Remedy Alan Wake
Pripravovaný projekt 7 od štúdia Remedy je veľkou záhadou, obzvlášť, keď má ísť o iný štýl hry, než na aký sme boli u Remedy doposiaľ zvyknutí. Nedávno zverejnená pracovná ponuka však môže naznačovať, o aký druh hry pôjde.

Keď Remedy ohlásilo projekt, oznámilo, že bude ponúkať filmový zážitok z pohľadu tretej osoby. Titul sa má odohrávať v úplne novom univerze z dielne Remedy, má ponúkať pútavý príbeh a doposiaľ najpokročilejšie herné mechaniky, aké sme v hrách od Remedy mohli vidieť. Okrem singleplayeru však hra zjavne bude ponúkať aj multiplayer. Remedy totiž v pracovnej ponuke spomína Destiny, respektíve Xûr, ktorý sa z času na čas objavuje na rôznych miestach. Vývojárov sa tiež pýta, či už navrhli ďalšiu úspešnú Battle Royale hru a tiež sa pýtajú, či sú systémy výzev navrhnuté tak, že si okolo nich hráči prispôsobujú plány na týždeň. Vyzerá to teda, že multiplayer bude v tejto hre zohrávať významnú rolu a že nepôjde len o taký doplnok, aby sa nepovedalo. A podľa tých narážok na Destiny by mohol mať MMO potenciál.

Quantum Break Lumia reklama

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *