HTC Vive Pro sa začne na Slovensku predávať už o dva týždne

HTC Vive Pro

Dva mesiace po premiére na CES 2018 oznámilo HTC nové a dôležité detaily o pripravovanom VR headsete. V prípade HTC Vive Pro tak už vieme cenu aj dostupnosť.

HTC Vive Pro sa začne na Slovensku predávať v rovnaký deň ako v ostatných krajinách sveta, teda 5. apríla/dubna 2018. Cena bola stanovená na 879€, respektíve 22 299,- Kč. Na prvý pohľad ide o cenu, ktorá je nižšia oproti predošlej generácii, no treba podotknúť, že za túto cenu dostanete len headset. Súčasťou balenia totiž nie je ani Base Station, ani bezdrôtový adaptér a ani ovládače, s ktorými sa človek pohybuje v prostredí Vive.

Najdrahšia virtuálna realita súčasnosti ponúka rozlíšenie 2880 x 1600 pixelov a takisto pribudli vstavané hi-res slúchadlá s podporou 3D zvuku. Súčasne tiež HTC oznámilo zlacnenie predošlej verzie Vive na 599€ alebo 15 199 Kč.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *