Crackdown 3 dostal rating v Brazílii, blíži sa vydanie?

Crackdown 3 Horizontal
Neustále odklady a informačné ticho o Crackdown 3 v nás vyvolalo oprávnené obavy o tom, že či sa Microsoft na hru nevykašle. Phil Spencer ale povedal, že by sme už čoskoro mohli počuť viac. A aj počujeme – len nie z oficiálnych zdrojov.

Najnovšiu správu o hre totiž zverejnila brazílska ratingová agentúra, ktorá udelila hre rating 16+. Vzhľadom k tomu, že hru začínajú postupne hodnotiť agentúry vo svete, znamená to, že Microsoft môže už čoskoro oznámiť pevný dátum vydania. Ten momentálne vychádza na 29. júna/června, podľa úniku na španielskom Amazone. Nutno dodať, že práve Amazon už skôr oznámil, že Microsoft vydá State of Decay 2 25. mája/května. Nakoniec sa tak stane o tri dni skôr – 22.

Crackdown 3 by tak mohol dostať svoj finálny E3 trailer, ktorý by mohol byť zároveň launch trailerom hry. Na E3 by sme tak mohli vidieť demo finálneho produktu, a to ako singleplayeru, tak multiplayeru a režimu Wrecking Zone. Na každej z týchto častí pracuje iné vývojárske štúdio. Singleplayer tvorí Sumo Digital, zatiaľ čo dvojica Ruffian Games a Reagent Games majú na starosti celý multiplayer. V ňom sa tiež využíva technológia Cloudgine, ktorú nedávno Microsoft predal Epic Games, aby ju zahrnuli priamo do Unreal Engine. Výsledkom toho bude masové rozšírenie realistickej, cloudovej fyziky v hrách.

Crackdown 3

via WCCFTech

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *