LucidSound predstavil nové bezdrôtové headsety LS31 a LS41

LucidSound predstavil nové bezdrôtové headsety LS31LS41. A podľa spoločnosti to nie sú len mierne redesigny a upgrady, ale úplne nová generácia hráčskych headsetov.

Slúchadlá v podstate nahrádzajú súčasný bestseller LS30 a kritikmi ocenený LS40 a prinášajú také vylepšenia, ktoré ocenia aj hráči nových herných žánrov, ako je napríklad battle royale. LS31 prináša čistý chat a boom-mic s odolnými konektormi a lepšou pick up presnosťou, ako aj vylepšené drivery a zosilňovač, vďaka čomu majú presný zvuk bez skreslenia. Ušnice sa tiež dočkali redesignu a okrem oválneho tvaru, ktorý zabezpečuje pohodlnejší zážitok a lepšiu izoláciu okolia, majú nahraditeľné vankúšiky. Náhlavná časť je ohybná a aj to sa postará o pohodlnejší zážitok. Zavŕši to už len exkluzívne navrhrhnuté EVA Carry Case puzdro na prenášanie.

LucidSound LS31

Druhý model, LucidSound LS41, pre zmenu prináša špičkový zvuk, keďže okrem nového driveru a zosilovača majú aj podporu pre Dolby DTS Headphone:X 1 Surround Sound. Okrem toho majú vylepšený dizajn USB vysielača, ktorý sa dá lepšie uložiť ku konzole. Tiež majú čistý chat, upravený dizajn ušníc pre izoláciu okolia a pohodlie a vylepšenú batériu. Vďaka svojej vysokej kapacite majú vydržať nad 20 hodín nepretržitého hrania.

Slúchadlá budú dostupné pre Xbox One, PC aj PS4.

LucidSound LS41

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. Harbi píše:

    Som zvedavy na cenu

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *