Microsoft podľa špekulácií kupuje Playground Games

Playground Games
Aj keď to znie neuveriteľne, štúdio Playground Games figurovalo doposiaľ ako nezávislé štúdio. Malo však plné ruky práce so sériou Forza Horizon a tak sa na iné hry nedostalo. Len minulý rok ale potvrdili, že otvárajú nové kancelárie kvôli vývoju novej open-worldovej RPG hry.

Hovorí sa, že táto hra by mala byť Fable a keďže by už išlo o druhú Xbox značku, ktorej by sa Playground venovali, špekuluje sa o možnej akvizícii štúdia. Tieto špekulácie však majú na svedomí posledné personálne zmeny. Vedúcim štúdia sa totiž 29. mája/května stal Keith Ranger Dolliver. Aj keď je možné, že vám toto meno nič nehovorí, tak práve jeho Microsoft dosadil ako „dočasného“ riaditeľa pre firmy, ktoré Microsoft kupoval: Lionhead, Rare a LinkedIn. Inak pracuje ako Viceprezident a zástupca generálneho konzula pre biznisový korporátny vývoj Microsoftu.

via ResetEra; CompaniesHouse.gov.uk

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *