Leak: Forza Horizon 4 ponúkne špeciálny Halo crossover event

Forza Horizon 4
Forza Horizon 4 vychádza až na začiatku októbra/října, ale už teraz vieme o hre niečo, čo sme vedieť nemali. Na internete sa v priebehu víkendu objavil únik dát z PC preload verzie hry, ktorý nám potvrdzuje jednu novinku. V hre natrafíme na crossover eventy so sériou Halo.

Po úspechu eventu vo Forze Horizon 3 by to zrejme nebolo veľké prekvapenie. Už tam mali hráči možnosť zazávodiť si vo Warthogu a dokonca ho vyhrať do svojej zbierky. Teraz to už ale vyzerá, že nás čaká poriadna akcia v hlavnej roli s Master Chiefom. Vyplýva to z artworku, ktorý sa nachádza vovnútri hry ako ikonka eventu. Artwork je pôsobivý, obzvlášť keď sa na ňom okrem Warthogu nachádza aj loď Covenantov a prstenec.

Okrem toho sa počas jedného livestreamu Playground Games pozreli aj na mapu, kde sa im (omylom?) objavila ikonka s UNSC Pelicanom. Vzhľadom k umiestneniu tejto misie na pláž sa objavila domnienka, že crossover event môže byť postavený na misii The Silent Cartographer z pôvodnej hry.

V úniku sa okrem ikonky Halo eventu objavili aj ďalšie obrázky. Tie pre zmenu potvrdzujú závody na kamiónoch ako z Forzy Motorsport 7, závody absolútnych klasík alebo prítomnosť Hondy Civic Type-R z roku 2006. Celý únik obrázkov je dostupný v tomto odkaze. Hra celkovo ponúkne 450 áut od vyše 100 výrobcov a ďalšie môžeme očakávať v rámci DLC.

Forza Horizon 4 Halo Event

via WCCFTech

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *